Data rozpoczęcia
2007-02-25
Data zakończenia
2007-02-25

Pałac Kultury i Nauki, Warszawa

Po raz drugi w Polsce od 23 do 25 lutego w Pałacu Kultury i Nauki odbędą się targi "Mięso i Wędliny" 2007. Jest to impreza przeznaczona dla sektora mięsnego oraz branż współpracujących z tym sektorem. Celem targów jest prezentacja i promocja wyrobów i przetworów mięsnych oraz stworzenie profesjonalnej płaszczyzny kontaktów dla producentów i działów marketinu zakładów mięsnych. Poza tym zaprezentowane zostaną surowce mięsne, półprodukty, dodatki funkcjonalne oraz wyroby i sprzęt techniczny. Zakres tematyczny targów: - Mięso Wieprzowina, wołowina, baranina; Drób; Dziczyzna; Inne rodzaje mięs; Wędliny - Przetwory mięsne: Wędzonki; Kiełbasy; Wyroby wędliniarskie; Konserwy mięsne; Wyroby w galarecie; Pasztety; Wyroby regionalne; Wyroby garmażeryjne; Wyroby delikatesowe - Surowce mięsne - Półprodukty - Dodatki funkcjonalne - Wyroby i sprzęt techniczny: Technika oświetleniowa; Wykładziny podłogowe; Higieniczne sufity i systemy ścian; Kasy i systemy do ważenia; Opakowania; Prezentacja wyrobów - Usługi Logistyka i transport; Usługi konsultingowe (z zakresu sprzedaży); Dystrybucja; Przetwarzanie danych; Wydawcy branżowi; Systemy zapewnienia jakości; Gastronomia; - Firmy cateringowe Szkoły i ośrodki szkoleniowe; Organizacje branżowe; >>> Rejestracja Idea Targów: 1. przedstawienie w jednym miejscu i czasie oferty producentów i dystrybutorów działających na rynku miesa i wędlin 2. działanie na rzecz promocji wzrostu spożycia wędlin i mięsa w Polsce 3. edukacja producentów i handlu w dziedzinie marketingu i merchandisingu Więcej informacji na stronie: www.meatfair.pl