Poszukuję norm jakim powinny odpowiadać kanały wentylacyjne w przemyśle przetwórstwa mięsnego. Czy jest konieczna nierdzewka czy może być ocynk. I czy są wytyczne co do klasy szczelności.
Gość: Radek
2007-02-27 00:00
|
KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: ola
2007-02-27 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: Rafał
2007-02-27 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: ola
2007-02-27 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: Tom
2007-03-01 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: Tom
2007-03-01 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: Gnom
2007-03-01 00:00
|
A co ? Nie ma ? |
Gość: ola
2007-03-01 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: Tom
2007-03-02 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: ola
2007-03-02 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: Tom
2007-03-02 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: Radek
2007-03-07 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |
Gość: Radek
2007-03-07 00:00
|
Re:KANAłY WENTYLACYJNE W PRZEMYśLE SPOżYWCZYM |